Tilaisuudet ovat varsin monimuotoisia ja oikean konseptin löytäminen ei aina ole helppoa. Illalliset, lanseeraukset, cocktail-tilaisuudet ja kokoukset vaativat kaikki hieman erilaista otetta, luonnetta ja paikkaa. Tapahtumissa saa kuitenkin olla omaleimaista kosketuspintaa. Toimintani tarjoaa teille henkilökohtaista, kuuntelevaa palvelua, joka liian usein jää massatuotantojen jalkoihin.

Häät ovat herkkä ja hyvin henkilökohtainen tilaisuus. Hyvin organisoitu tapahtuman runko on keskeinen osa juhlaa. Yhtä tärkeää on löytää hääjuhlaan morsiusparia miellyttävä tyyli, joka tukee heidän persoonallisuuttaan.  Hyvin toteutetut häät ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. Haluan olla tukemassa teitä tässä elämänne tärkeimmässä projektissa.

1. 

Suunnittelun pohjana voi olla muutaman tunnin tapaaminen, jossa käymme läpi budjetoinnin, aikataulurungon suunnittelun sekä menu-tyylin.  

Veloitus tuntiveloituksena. Min. 2 tuntia, 100 e + alv/tunti .

2.

Laajempaan suunnitteluun sisältyvät edellämainitut asiat; lisäksi juhlapaikan valinta, varaukset sekä tapaaminen juhlatilojen esittelyssä , menu-ja juomatarjous valitusta kohteesta sekä tarjoilukokonaisuuden valinta ja mahdollisen koeruokailun järjestäminen ja osallistuminen maistelutilaisuuteen. Myös tilan pöytäjärjestelyjen ja somistuksen, kuten kukkien ja valaistuksen suunnittelu ja esiintyjien kuten orkesterin järjestäminen tarvittaessa.

1500 + alv

3.

Kokonaisvaltainen järjestely kattaa molemmat yllämainitut kokonaisuudet, mutta lisäksi toimistomme tilaa ja hoitaa sovitut somistukset ja esiintyjät. Häiden järjestelyissa myös kirkkokukkien, vieheiden ja hääauton järjestäminen kuuluu hintaan. Tapahtumapäivänä olen mukana takaamassa tilaisuuden onnistumisen.

2500 + alv

 

Järjestämme ja suunnittelemme myös muut yksityis-ja yritysasiakkaittemme tilaisuudet kuten esim. syntymäpäivät, muistotilaisuudet jne.

Veloitus suunnittelusta tapahtuu sopimuksen mukaan, joko tuntityönä tai räätälöitynä pakettina. Alihankkijat kuten orkesterit, somistukset ja tekniikka sekä järjestelyihin liittyvät matka- ja majoituskulut laskutetaan erikseen.

Palvelupaketit
Yksityisille
Yrityksille