Pertti "Pertsa" Huhtilainen

Urani olen tehnyt ravintola-alalla, jolla työskentelin viimeiset 20 vuotta esimies-ja johtotehtävissä. Olen onnekseni saanut työskennellä tasokkaissa helsinkiläisissä ravintoloissa ja tavata ihmisiä monilta elämän osa-alueilta.

 

Työni keskiössä oli myyntityö, asiakastapaamiset ja hyvin erityyppisten tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus. Olenkin saanut olla järjestämässä satoja niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tapahtumia;  häitä, syntymäpäiviä, hyväntekeväisyys-gaaloja, kokouksia, messuja, yritysillallisia ja kansainvälisiä kongressi-tapaamisia. Näin olen saanut myös, yhteistyökumppaniverkoston, joiden kanssa on helppoa ja turvallista toimia.

Näiden vuosien aikana ajatus omasta, vapaasta suunnittelutoiminnasta ja tilaisuuksien toteuttamisesta vahvistui. Toimintani kantava ajatus on tarve hyödyntää täysillä osaamistani niin tilaisuuksien organisoinnissa, tapahtumapaikan valinnassa, tarjoilujen suunnittelussa kuin somistusten ja esiintyjien järjestelyissä. 

Koska olen luova hullu, haluan tarjota asiakkailleni parasta osaamistani ja persoonallista otetta järjestelyihin.  Tulettepa valmiin ajatuksen kanssa tai täysin ilman suunnitelmaa, rakennamme yhdessä toimivan kokonaisuuden.

 

Useimmiten hyvän tapahtuman järjestäminen on uusien, pienien vivahteiden löytämistä; tehdään hieman eri lailla ajattelua.

 Olen käytössänne teitä varten. Tapahtuma tai juhla jossa on ajatusta, on aina järjestämisen arvoinen.

Photo by Oka Morikawa